NY OPSKRIFT FRA MUMMUM. Nem opskrift på en sprød butterdejsstang med cremet fyld af kartoffel, skinke og porrer. Butterdejsstang er god til frokost eller aftensmad.
4 personer
35 minutter
1 pakke butterdej
700 g. Peka flødekartofler med peberfrugt
100 g. skinketern
1 stk. porre
50 g. revet mozzarella
1 stk. æg
2 spsk. Sesamfrø
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Rul en rulle butterdej ud.
3. Fordel Peka flødekartofler med peberfrugt ned langs midten (lidt afstand fra top og bund).
4. Rens porrer og snit fint.
5. Fordel porrer, skinketern og mozzarella ovenpå.
6. Skær strimler ned langs siderne af stangen.
7. Flet stangen indover fyldet.
8. Pensl med et sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
9. Bages i den forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter eller til den er sprød og gylden.
10. Tag den ud og lad den køle lidt af.
11. Server.
NY OPSKRIFT FRA MUMMUM. Opskrift på et cremet kartoffelfad med Peka flødekartofler, kylling svøbt i bacon og masser af grøntsager. En nem og hurtig hverdagsret eller weekendret.
4 personer
45 minutter
2000 g. Peka flødekartofler
1 stk. peberfrugt
1 stk. rødløg
1 stk. porre
650 g. kyllingebryst
1 pakke bacon i skiver
2 spsk. Olie
Salt/peber
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Smør et ildfast fad. Kom Peka flødekartofler i fadet.
3. Snit porrer fint, skær peberfrugt i strimler og skær rødløg i tynde både.
4. Vend grøntsagerne i kartoflerne.
5. Rens kyllingebryst og del dem evt. i mindre stykker, hvis de er meget tykke.
6. Kom et stykke bacon omkring hvert stykke kylling. Placer kyllingen ovenpå flødekartoflerne.
7. Fadet bages i ovnen i den forvarmet ovn i ca. 25-35 minutter.
8. Tag fadet ud.
9. Hak persille fint og drys udover.
10. Server med det samme.
NY OPSKRIFT FRA MUMMUM. Opskrift på en cremet og lækker Shepherds pie med flødekartofler, kødfyld og ost. En nem hverdagsret med kødsauce og kartoffellåg.
4 personer
50 minutter
Kødfyld
1 stk. løg
3 fed hvidløg
400 g. hakket oksekød
70 g. tomatpure
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. paprika
400 g. hakkede tomater på dåse
1 stk. grøntsagsbouillonterning
300 g. gulerod
100 g. frosne ærter
salt/peber
Kartoffel-låg
700 g. Peka flødekartofler med peberfrugt
80 g. revet mozzarella
0,5 bundt forårsløg
1. Hak løg og hvidløg fint.
2. Varm en gryde op med fedtstof.
3. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det sautere til grøntsagerne er bløde.
4. Tilsæt hakket oksekød. Vend det godt rundt og lad det få farve over det hele.
5. Tilsæt så tomatpure, timian, oregano, paprika, hakkede tomater på dåse og smuldret bouillonterning. Vend det hele godt rundt.
6. Skræl gulerødder og riv på et rivejern. Kom dem i saucen sammen med frosne ærter. Lad kødsaucen simre, imens ovnen varmes op.
7. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
8. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
9. Smag kødfyldet til med salt/peber. Kom herefter kødfyldet over i bunden af fadet.
10. Fordel Peka flødekartofler med peberfrugt ovenpå.
11. Drys med revet ost.
12. Bag fadet i ovnen i ca. 25-30 minutter eller til osten er gylden.
13. Tag fadet ud. Lad retten sætte sig 5-10 minutter.
14. Snit forårsløg fint og drys med det inden servering.
Med et kærligt kig til det italienske køkken kommer her lidt sydlandsk amore; flødekartofler med sprød Parmaskinke på toppen. Perfekt som farverigt indslag på buffeten.
1 pakke Peka Originale flødekartofler
250 g Ricottaost
80 g (1 pakke) Parma- eller anden lufttørret skinke
1 potte frisk basilikum
Sæt ovnen på 220 °C. Hæld dine Peka flødekartofler i et ovnfast fad og top med et lag Ricottaost. Fordel skiver af lufttørret skinke over retten og sæt fadet midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Drys med frisk basilikum, et skvæt olivenolie og friskkværnet sort peber.
Fra jord til bord; Flødekartofler med smørstegte kantareller og aromatiske jordskokker.
1 pakke Peka Originale flødekartofler
200 g kantareller
200 g jordskokker
25 g smør
100 g lagret ost med rig og fyldig smag
Sæt ovnen på 220 °C. Del de store kantareller og lad de små være hele. Steg svampene på en tør stegepande. Tilsæt smør, når svampene er udvandet, og steg indtil svampene bliver gyldne. Krydr med salt og peber. Skær jordskokken i tynde skiver, eventuelt med en mandolinjern. Hæld halvdelen af dine Peka flødekartofler i bunden af en ovnfast fad, fordel halvdelen af jordskokkerne henover og top med resten af flødekartoflerne. Afslut med resten af jordskokkerne, kantareller og ost. Sæt fadet i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Cremede flødekartofler med herligt krydret bid fra Chorizoen. UHM! En skøn kombination. Server f.eks. med stegte Padron-peberfrugter til.
1 pakke Peka Originale Flødekartofler
125 g Chorizo
200 g Padron-peberfrugter
Olivenolie
Havsalt
Sæt ovnen på 200 °C. Skær Chorizoen i stykker. Hæld halvdelen af dine flødekartofler i et ovnfast fad og fordel Chorizoen ovenpå. Top med resten af flødekartoflerne og sæt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Varm en stegepande med olivenolie og steg padrons-peberfrugterne til skinnet bobler og får lidt farve. Strø rigeligt med havsalt over og server.
En hyldest til kødfrie dage med denne grønne middag – ærte- og broccolibøffer fyldt med fetaost og serveret med skøn og syrlig citronsauce.
1 pakke Peka Originale flødekartofler
100 g valgfri ost
Ærte- og broccolibøffer:
400 g frosne ærter
200 g broccoli
150 g fetaost
Revet skal af en citron
En potte frisk, hakket mynte
2 æg
2 dl Panko-rasp
Salt og peber
Citronsauce:
2 dl creme fraiche
Revet skal fra en halv citron
1 tsk citronsaft
1 tsk olivenolie
Salt og peber
Sæt ovnen på 220 °C. Skær broccolien i mindre stykker, brug også stilken. Læg broccolien i en kasserolle med saltet vand og kog op. Tilsæt ærterne i det kogende vand og tag kasserollen af varmen. Lad den stå i ca. 2 minutter. Si vandet fra og lad broccoli og ærter dryppe af på køkkenrulle. Sæt flødekartoflerne i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter og top med revet ost. Bland grøntsagerne med fetaost, æg, Panko-rasp, citronskal, hakket mynte og salt og peber. Rør det hele sammen til en dej. Varm olivenolien i en pande og form dejen til bøffer. Steg dem på middelhøj varme. Lad bøfferne få lidt skorpe, inden du vender dem. Server med Peka Originale flødekartofler og en god salat.
Vi har tilberedt Peka Flødekartofler med kraftig inspiration fra en italiensk klassiker, Pasta Carbonara. Vi tør godt vædde på, at den kan få smagsløgene til at juble.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
150g pancetta
100g pecorino, revet
Sort peber
Sæt ovnen på 220 grader. Skær pancettaen i små stykker. Anret halvdelen af flødekartoflerne i et ildfast fad sammen med halvdelen af pancettaen og pecorinoen. Kværn rigeligt med sort peber ovenpå. Fordel derefter resten af flødekartoflerne, pancettaen og pecorinoen i fadet og bag den 25 minutter i ovnen.
Lækre flødekartofler med et japansk twist. Prøv vores nye spændende opskrift med røget laks, wasabi og Peka flødekartofler. Det friske og stærke passer perfekt sammen med de klassiske flødekartofler.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
2 dl kvark eller skyr
1-2 tsk wasabi pasta
150 gram røget laks
Sæt ovnen på 220 grader. Anret flødekartoflerne i et ildfast fad. Bland wasabi og kvark/skyr sammen og spred et lag ovenpå kartoflerne. Fordel laksen på toppen og bag det 25 minutter i ovnen.
Værsgo. Her er den perfekte ret, når du er løbet tør for ideer og har brug for noget enkelt og lækkert. Kylling, parmaskinke og flødekartofler.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
600g kyllingefilet
4-8 skiver parmaskinke
50g revet parmesanost
Salvie
2 fed hvidløg
1,5 dl tør hvidvin
2x 25g smør
Salt og peber
Sæt ovnen på 220 grader. Anret flødekartoflerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i 20-25 minutter. Krydr kyllingefileterne med salt og peber på begge sider. Tilsæt revet parmesanost og to kviste salvie på kyllingen og rul en skive parmaskinke om hver filet. Steg hvidløgsfed og salvieblade i smør. Steg kyllingefileterne på mellemhøj varme for at få en sprød overflade. Sænk derefter varmen til de er gennemstegte. Stil kyllingen til side og bring hvidvinen i kog på panden i cirka 2 minutter. Tilsæt ekstra smør og smag til med salt og peber. Læg kyllingen tilbage på panden og lad den simre i nogle minutter. Serveres med Peka flødekartofler.
Den franske klassiker, Boeuf Bourguignon, med et festligt pift! Servér med Peka flødekartofler og ovnbagte cocktail-tomater. Så har du et udsøgt festmåltid, der skyder enhver festlig anledning i gang.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
1 pakke cocktail-tomater (500g)
150g bacon
1 kg højreb (oksekød)
1 stort løg
1 gulerod
30g mel
1 flaske rødvin
7 dl oksebouillon
1 spsk tomatpuré
2 knuste fed hvidløg
1 tsk frisk timian
1 laurbærblad
Salt & peber
24 små løg
500g champignoner
Olie
Smør
Sæt ovnen på 225 grader. Steg bacon og stil det til side. Skær kødet i terninger og tør dem med en serviet. Brun stykkerne i en gryde med olie og fedt fra baconen. Skær løg og gulerod og steg dem gyldne. Læg kød og bacon tilbage i gryden og smag til med salt og peber. Tilsæt mel, rør rundt og bag det i ovnen i 4 minutter. Tag det ud og rør igen. Herefter skal den tilbage i ovnen igen i 4 minutter. Sænk varmen til 175 grader og tilsæt vin, oksebouillon, tomatpuré, hvidløg, timian og laurbærblade. Lad det stå i ovnen i cirka 3 timer.
Tag kød og bacon op og si sovsen. Læg kød, bacon og sovs tilbage i gryden og kog det op på komfuret. Steg de små løg i olie og smør i 10 minutter på mellemhøj varme. Hæld det i gryden og lad det hele småkoge i cirka en time. Steg champignonerne i smør og tilsæt dem.
Servér med Peka flødekartofler og ovnbagte cocktail-tomater.
Til alle veggie-lovers: Her er en god og simpel hverdagsret til en kødfri dag. De klassiske Peka flødekartofler med veggie-chorizo. En utrolig velsmagende ret, der varmer dejligt i en kold tid.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
1 finthakket rødløg
Friske spinatblade
250g veggie-chorizo i tynde skiver
50g valgfri ost
Sæt ovnen på 220 grader. Mix flødekartoflerne med rødløg og basilikum og anret det hele i et ildfast fad. Fordel veggie-chorizo og ost på toppen og bag det i ovnen i 25 minutter. Pynt evt. med spinatblade!
Har du lyst til at spise mere grønt og prøve noget nyt? Så tjek denne opskrift ud. Peka flødekartofler med ovnstegte pastinakker.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
4-6 pastinakker
3 spsk græskarfrø, groft hakket
2 spsk solsikkefrø
1 dl revet parmesanost
1 æggehvide
Salt og peber
Sæt ovnen på 225 grader. Skær pastinakkerne over på midten og anret dem i ildfast fad. Tilsæt olie, salt og peber og bag dem i ovnen i 30 minutter. Sæt flødekartoflerne ind i ovnen, når halvdelen af tiden er gået. Bland frøene og parmesanosten. Tag fadet ud og pensl pastinakkerne med æggehvide og tilsæt frøene og parmesan. Stil fadet tilbage i ovnen i 10 minutter. Servér pastinakkerne med Peka flødekartofler og en smule grønt!
Lysere tider og grønnere mad. Her er en af vores favoritter: varme zucchinibøffer, serveret med Peka flødekartofler med rodfrugt. Krydret, godt og grønt.
1 pakke Peka Flødekartofler, Rodfrugter (700g)
2 stk. zucchini (squash)
200g halloumi
2 æg
1 dl hvedemel
½ dl brødkrummer
2 tsk sambal oelek
Salt og peber
100g valgfri ost
Riv zucchinien groft og put den i en sigte. Salt den og bland det rundt, lad den stå i 30 minutter så zucchinien safter af, pres det sidste væske ud af den. Riv hallouminen groft og bland den med zucchinien i en skål. Tilsæt alle øvrige ingredienser, husk at halloumi er salt så vær forsigtig med saltet. Tænd ovnen på 220 grader og hæld flødekartofler i et fad, strø ost over og giv den ca. 25 minutter i midten af ovnen.
Varm olie og smør i en stegepande, steg zucchinibøfferne på ret høj varme, så de får farve og sætter sig. Læg dem i et fad og sæt det i ovnen når flødekartofler mangler ca. 5 minutter. Server med salat.
Rul en tynd fin pizzadej ud, læg et lag flødekartofler. Flødekartoffel pizza helt enkelt!
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
400g færdig pizzadej
200g chèvre (gedeost)
½ rødløg, skåret i ringe
5 kviste rosmarin
25g pinjekerner
Stil ovnen på 250 grader. Læg pizzadejen på bagepapir på en bageplade og tryk den færdig ud til den ønskede størrelse. Fordel flødekartoflerne oven på dejen, læg chèvre, rødløg og to kviste rosmarin på toppen.
Bages midt i ovnen i 10-15 minutter, så pizzaen får en god farve. Rist pinjekernerne. Til sidst topper du pizzaen med pinjekernerne, frisk rosmarin, lidt olivenolie og flagesalt inden servering.
Denne lækre one pot er perfekt comfort food i disse turbulente tider. Her er opskriften på en musaka med cremede flødekartofler.
1 pakke Peka Flødekartofler, De Originale (700g)
1-2 auberginer
500g lamme fars
400g hakkede tomater
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 spsk. tomatpure
2 tsk. oregano
1 tsk. kanel
1 tsk. timian
½ tsk. muskatnød, revet
Salt og peber
Olivenolie til stegning
Ost til topping
Skær auberginen i ½-1 cm tykke skiver og læg dem ud på køkkenrulle. Salt og lad stå i ca. 15 minutter, så væsken trækkes tilbage. Varm olivenolie i en stegepande og steg auberginen så den bliver blød, læg den derefter til side. Varm ny olie i panden og steg løgene i ca. 2 minutter. Tilsæt farsen og lad det gennemstege. Tilsæt tomatpure, oregano, kanel, timian og muskatnød og lad det hele koge i 1 minut. Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i ca. 20 minutter, smag til med salt og peber. Derefter dæk bunden af bradepande med de stegte auberginer, lammefars og flødekartoflerne. Drys derefter med revet ost. Sættes i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader. Serveres med salat.
Krydrede ribs og sprøde friske forårs grøntsager på grillen, findes der et sikrere tegn på at sommeren snart er her? Et tip! Læg nogen asparges på flødekartoflerne og lad dem simre med kartoflerne og osten. Det er så godt!
? 1 ps Peka flødekartofler
? Ca 1,5 kg tynde revelsben eller spareribs
? 1 løg, groft hakket
? 1+1 fed hvidløg
? 2 laurbær blade
? 10 hvide peberkorn
? Salt (1 tsk salt pr/liter vand)
? revet ost
BBQ-glaze
? 1 dl færdig bbq-sauce
? 1 spsk flydende honning
? 1 tsk japansk soja
? 1 tsk dijon senep
? 1 tsk lime juice
? 1 tsk finthakket eller knust ingefær
? 2 tsk røget paprikapulver
Tilbehør: Grillede grønsager f.eks. asparges, løg og tomat
Læg revelsbenene i en gryde, det skal være temmelig trangt. Hæld vand på så det dækker benene, tilsæt løg, hvidløg, laurbær blade, salt og peber. Lad det netop koge i ca 1 time, kødet skal blive mørt. Tag revelsbenene op og lad dem køle af. Tænd grillen på 220 grader. Bland alle ingredienserne til glazen. Læg flødekartoflerne i et ovnfast fad, top med ost og eventuelt asparges, bages mit i ovnen i 20-25 minutter. Pensel revelsbenene med glazen og læg dem på grillen sammen med grønsagerne. Vend benene undervejs og pensel også yderligere med glaze. Eftersom de allerede er kogt skal de bare grilles indtil de har en lækker grill overflade.
Velbekomme!
Ovnbagt portobello svamp med parmesan gratinerede flødekartofler, det her er noget af det bedste vi har lavet længe.. prøv det selv.
? 1 ps Peka flødekartofler, original 700g
? 4-6 portobello svampe (afhængig af størrelse)
? 1,5 dl panko rasp
? 1 dl revet parmesan ost
? 2-3 spsk hakket persille
Tænd ovnen på 220 grader. Bland panko, parmesan og persille sammen. Tag stammerne af svampene og grav lidt af kødet i midten af svampen ud, så det bliver til en lille skål, uden at den går i stykker. Fyld svampen med flødekartofler og top med rasp blandingen. Bag dem midt i ovnen ca 25 minutter. Server med en god salat.
Velbekomme!!
Rodfrugts flødekartofler med sprød panko og vel lagret ost, præcis så godt som det lyder. Tilsæt lidt grillet fennikel, asparges og peberfrugter, så har du en skøn grill middag som slår det meste på smags oplevelse. Grill grønt, grill Peka.
? 1 ps Peka flødekartofler med rodfrugter (700 g)
? 100 gr revet lagret ost
? 1 dl panko
? Blandede grønsager til grillen, f.eks. peberfrugt, aspagers, fennikel, aubergine og svampe
Indstil ovnen til 220 grader. Bland den revne ost og pankoen. Læg flødekartofler i et fad og strø ost og panko blandingen udover toppen. Sæt fadet ind i den forvarmede ovn, i midten, i cirka 20 min, indtil den har en fin overflade.
Server med forskellige grillede grønsager.
I Peka-fans ved det allerede: Peka’s flødekartofler tager kun 20 minutter i ovnen. Nemmere bliver det faktisk ikke! Til alle, der endnu ikke har opdaget Peka’s flødekartofler: kig med her, og se hvor nemt det er.
Spark grillsæsonen ind med den perfekte burger. Find grillen frem og lav denne lækre, snaskede burger med flanksteak og bearnaisekartofler, når vennerne kommer forbi til hygge.
Alt du skal bruge er:
1 pose PEKA flødekartofler med bearnaise
2 stk. flankesteak
1 spidskål
2 rødløg
Dijonsennep
Muscovadosukker
Burgerboller
Sådan gør du:
Tag kødet ud af køleskabet ca. 1/2 time før det skal bruges.
Gnid kødet i olie og drys med salt og peber på begge sider. Steg på en pande i 4 min. på hver side ved høj varme.
Når kødet er stegt, pakkes det ind i alufolie og trækker i 15 min.
Spidskål skæres i strimler, og steges i olie ved svag varme, til det er faldet samme og blevet blødt.
1 Pose PEKA flødekartofler med bearnaise varmes ved svag varme i en gryde.
Dressing:
Rør 3 tsk. muscovadosukker sammen med 3 spsk. dijonsennep.
Rødløg:
Skær 3-4 pillede rødløg i ringe, og læg dem i et sylteglas.
Lav et opkog af 4 dl. eddike, 1 dl vand, 1 dl sukker, 1/2 tsk salt, 3 laurbærblade, og 6 peberkorn.
Når sukkeret er opløst, hældes det varme opkog over løgene.
Sæt låg på glasset, og stil det på køl en halv time.
Varm burgerbollerne efter anvisning, og byg din helt egen burger. Du bestemmer selv, hvordan den skal samles 😉
Opskriften på den lækreste brunch findes her. Får du gæster til brunch, eller vil du bare forkæle din familie med lidt lækker morgenmad? Æg en cocotte med Peka bacon-og oste-flødekartofler er en lækker (og hurtig) ret på brunchbordet.
Alt du skal bruge er:
1 pose PEKA flødekartofler med bacon og ost
1 pose frisk baby spinat
1 stykke god parmesan ost
4 æg
1 bundt purløg
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Spinaten steges ved middel varme til det er faldet sammen.
Spinaten fordeles i 4 cocotter (eller små forme der kan tåle varme).
Top op med PEKA flødekartfoler med bacon og ost.
Slå et æg ud i hver form ovenpå kartoflerne.
Bages i ovnen i ca. 18-20 min. til hviden er blevet fast.
Top op med revet eller hakket parmesan og frisk purløg.
Tip! Gør retten vegetarisk ved at udskifte PEKA varianten med PEKA originale flødekartofler. Faktisk kan alle PEKA’s flødekartofler benyttes efter smag til denne ret.
Overrask dine gæster! Får du gæster, men mangler både tid og fantasi til at finde på en ret? Så kunne kartoffelvafler med skaldyr være din redning – det er nemmere at lave end du tror! Se med her.
Alt du skal bruge er:
1 bakke PEKA krydderkartofler med hvidløg og purløg
200 gr. krebsehaler eller rejer
1 bæger 38% cremefraiche
1 bundt dild
1 æg
Sådan gør du:
Æg piskes sammen med en ske, og kartoflerne vendes deri.
Læg kartoflerne i et varmt vaffeljern (toaster kan også bruges).
Steg kartoflerne til de er gyldne og sprøde.
Top kartoflerne med cremefraiche og skaldyr.
Server evt. med kaviar eller stenbidderrogn og dild på toppen.
Det nemme og sunde valg. Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: lækker og nem aftensmad behøver ikke være svært! Se her, hvordan du let kan skabe et måltid, hele familien vil elske.
Du skal kun bruge:
1 pose PEKA flødekartofler
300 gr. torskefilet el. laks
3 store porrer
1 bundt frisk dild
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Porrer renses og snittes.
Steg porrerne i lidt olie på middel varme i ca. 5 min. De må ikke tage farve.
Dæk bunden af et ildfast-fad med porrerne.
Læg fisken over porrerne.
Fordel en pose PEKA original flødekartofler ovenpå fisken.
Sæt fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter.
Tag fisken ud af ovnen når toppen på flødekartoflerne er gyldenbrune.
Slut af med et drys dild på toppen.
Mmmmh… fyldte tortillas. Disse stegte tortillas med fyld af kartofler og kylling får munden til at løbe i vand. Se, hvordan du ved hjælp af få ingredienser laver denne lækre ret.
Alt du skal bruge:
1 pose PEKA flødekartofler med rød peber
2 stk. kyllingebryst
1 pose store tortilla
Revet cheddar
2 store tomater
Lille bundt purløg
Sådan gør du:
Hak tomater og purløg.
Skær kyllingebryst i stykker.
Steg kyllingen i olie.
Fyld en tortilla med kylling, tomat og PEKA flødekartofler med rød peber.
Drys med cheddar og purløg.
Fold tortilla og steg den i 4-5 min. på hver side på en middelvarm pande.
Server tortilla i halve.
Mormors klassiske kartoffelsalat med lidt ekstra kant! Den nemme ret fungerer perfekt som tilbehør eller helt på egen hånd.
Alt du skal bruge:
– Peka originale flødekartofler
– Æg
– Purløg
– Syltede agurker
– Bacon
Varm og dejlig mad behøver ikke være svært. Her guider vi dig til en nem kartoffelsuppe med kun fem forskellige ingredienser: Pekas originale flødekartofler, grøntsagsfond, hamburgerryg, frisk purløg, brød,
Et lille tip!
Skift Peka’s originale flødekartofler ud med Peka’s flødekartofler med rodfrugter for en mere fyldig smag. Eller prøv Peka’s flødekartofler med rød peber for ekstra krydderi.
En hyldest til de kødfrie dage med en fyldig aftensmad, som alle i familien vil elske. Den klassiske kartoffelsalat kan nemt blive både krydret og sprød ved hjælp af sunde næringsrige ingredienser. Se med her for inspiration.
Alt du skal bruge:
– Peka originale flødekartofler
– Snittet rødkål
– Bønner
– Hakket rød peber
– Majs
– Cayennepeber
– Frisk krydderi efter din smag
Er det svært at finde på aftensmad, som hele familien kan li’? Ikke længere! Peka’s originale flødekartofler skal kun have 20 min. i ovnen, og ved hjælp af sprøde peberfrugter kan denne ret blive middagsbordets farverige indspark.
Vi inspirerer dig her til at servere de klassiske flødekartofler på en anderledes og spændende måde ved hjælp af tre ingredienser.
Alt du skal bruge:
– Peberfrugter
– Pekas originale flødekartofler
– Revet ost