Alle klassikerne

Peka specialiteter
– flere klassikere

Klassisk biksemad

En evig klassiker der altid vil være en favorit. For Peka biksemad er god, når aftensmåltidet skal være solidt, lækkert og nemt.
Tilføj blot et spejlæg og måltidet er fuldendt.
Du kan også tilføje bacon eller syltede rødbeder samt hakket persille for mere smag.
Tilbered biksemaden enten i ovnen eller på panden. Sæt ovnen på 220 C. Fordel din Peka biksemad i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på. Sæt fadet midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Pynt evt med lidt persille for både farve og smag og læg så et par spejlæg på toppen.

Cremet kartoffelmos

Når vi snakker klassikere, så bliver det altså ikke meget bedre end kartoffelmos.
Den cremede og bløde mos har været en favorit i generationer – og med god grund. Det er en nem måde at spise godt og lækkert.
Du kan også drysse med bacon, persille og bløde løg, hvis den skal stå på brændende kærlighed. Og er du til kødsovs, er den ideel til millionbøf. Top evt. med ost og bag den i ovnen.
Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – nemmere og lækrere bliver det ikke!

Peka flødekartofler
– en klassiker siden altid

De originale

Peka Originale flødekartofler er smagen af mere. Tynde kartoffelskiver i cremet flødesauce, krydret med salt, peber og lidt revet muskatnød, der med sin runde og milde smag giver flødekartoflerne præcis dét pift, der har gjort dem til en klassiker siden altid. De originale er perfekte at kombinere med en god kødret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Med rød peber

Peka Flødekartofler med rød peber og paprika giver dine flødekartofler et mildt, krydret bid og bliver hurtigt til en af familiens favoritter. Nyd smagen af møre kartoffelskiver i skøn, cremet sauce – eventuelt sammen med grøntsager og en lækker fiskeret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Med rodfrugter

Peka flødekartofler med rodfrugter er en moderne og velsmagende hyldest til en elsket klassiker. De tynde skiver kartoffel, pastinak, knoldselleri og gulerødder i cremet flødesauce er et skønt alternativ til de originale flødekartofler. Kombiner f.eks. dine flødekartofler med rodfrugter med andre grøntsagsretter – eller en god kødret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

PEKA FLØDEKARTOFLER MED BACON & OST

Peka flødekartofler med bacon og ost er en næsten uimodståelig kombination. Når den saltede, røgede smag af bacon og den dybe, runde smag af ost møder smagen af vores klassiske cremede flødekartofler, opstår der en helt særlig magi. Oplev den sammen med et godt stykke kød og en frisk salat.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Flødekartofler med bearnaise

Med Peka Originale flødekartofler med bearnaise er en ny klassiker født. Et delikat strejf af estragon giver de cremede klassiske flødekartofler en ekstra dimension, som forener de klassiske flødekartofler med steak-traditionen. Peka flødekartofler med bearnaise er den perfekte ledsager til en god bøf eller en lækker steg.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Peka kartofler i bakke
– Lækkert. Hurtigt og enkelt

Kartofler med hvidløg, løg, peber og spinat

Peka kartofler med hvidløg, løg, peber og spinat er fuld af smag og genvejen til et nemt og lækkert måltid. Tilbered et stykke kød og sæt de forkrydrede kartofler i ovnen. Servér med grøntsager og lidt kryddersmør. Kartoflerne kan også spille hovedrollen i en kold salat med fx røget laks, asparges, kapers og spinat. Tilsæt lidt parmesanost og en god dressing. Det er nemt og smager fantastisk.

Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.

Kartofler med BBQ

Peka kartofler med den klassiske BBQ-smag er den perfekte makker til gril-sæsonen.
Hvad end du er til bøffer, pølser eller grillede grøntsager, så tilføjer BBQ-smagen et ekstra pift til måltiden.
Du kan også spise de varme BBQ kartoffelbådene direkte som snack med aioli eller ketchup
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt krydderurter. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Kartofler med løg, hvidløg, urter og rød peber

Peka forkrydrede kartofler er perfekte, hvis du gerne vil skrue lidt ned for kødforbruget. Kartoffelbådene er fulde af smag og man fristes til at spise dem alene som en snack med en god dressing. Prøv også Peka forkrydrede kartofler i vegetariske wraps, hvor kødet er skiftet ud med kartofler. Det er himmelsk som en frokost eller let aftenmåltid.

Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.