Alle klassikerne

PEKA FLØDEKARTOFLER – Den nemme vej til god smag

Brunede kartofler med karamelsauce

Oplev hvor nemt du kan tilberede de højt elskede brunede kartofler. Vi har gjort alt forarbejdet, så du bare skal varme – og nyde de karamelliserede, søde og yderst velsmagende jule-favoritter sammen med hele familien. De serveres bedst til alle slags fjerkræ.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Laktosefri kartoffelgratin

Vores laktosefri kartoffelgratin giver nu alle gluten- og laktoseallergigere muligheden for at få den fulde Peka smagsoplevelse. De tynde kartoffelskiver bliver lækkert suppleret af en plantebaseret og fyldestgørende laktosefri gratin, så du slipper for at lede efter alternativer til en ret, der skal kunne nydes af alle. Serveres godt til både grøntsager, kød og fjerkræ.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Flødekartofler med Svampe

De originale Peka flødekartofler med de tynde kartoffelskiver i cremet flødesauce er nu blevet tilsat, ikke bare en, men hele tre slags velsmagende svampe til listen af ingredienser. Vi taler både brune champignoner, østershatte og shiitake. Derudover er de stadig krydret med salt, peber og lidt revet muskatnød, så der ikke er overladt noget til tilfældighederne. Den ideelle partner til en kødret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Kartoffelmosen er tilbage!

Når vi snakker klassikere, så bliver det altså ikke meget bedre end kartoffelmos. Den cremede og bløde mos har været en favorit i generationer – og med god grund. Det er en nem måde at spise godt og lækkert. Du kan også drysse med bacon, persille og bløde løg, hvis den skal stå på brændende kærlighed. Og er du til kødsovs, er den ideel til millionbøf. Top evt. med ost og bag den i ovnen.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – nemmere og lækrere bliver det ikke!

Biksemad du ik’ skal bakse med!

En evig klassiker der altid vil være en favorit. For Peka biksemad er god, når aftensmåltidet skal være solidt, lækkert og nemt. Tilføj blot et spejlæg og måltidet er fuldendt. Du kan også tilføje bacon eller syltede rødbeder samt hakket persille for mere smag.
Tilbered biksemaden enten i ovnen eller på panden. Sæt ovnen på 220 C. Fordel din Peka biksemad i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på.

Sæt fadet midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Pynt evt med lidt persille for både farve og smag og læg så et par spejlæg på toppen.

Originale Flødekartofler

Peka Originale flødekartofler er smagen af mere. Tynde kartoffelskiver i cremet flødesauce, krydret med salt, peber og lidt revet muskatnød, der med sin runde og milde smag giver flødekartoflerne præcis dét pift, der har gjort dem til en klassiker siden altid. De originale er perfekte at kombinere med en god kødret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Flødekartofler med rød peber

Peka Flødekartofler med rød peber og paprika giver dine flødekartofler et mildt, krydret bid og bliver hurtigt til en af familiens favoritter. Nyd smagen af møre kartoffelskiver i skøn, cremet sauce – eventuelt sammen med grøntsager og en lækker fiskeret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Flødekartofler med Bacon og cheese

Peka forkrydrede kartofler er perfekte, hvis du gerne vil skrue lidt ned for kødforbruget. Kartoffelbådene er fulde af smag og man fristes til at spise dem alene som en snack med en god dressing. Prøv også Peka forkrydrede kartofler i vegetariske wraps, hvor kødet er skiftet ud med kartofler. Det er himmelsk som en frokost eller let aftenmåltid.

Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.

PEKA KARTOFLER I BAKKE – LÆKKERT, HURTIGT OG ENKELT

Kartofler med hvidløg, løg, peber og spinat

Peka kartofler med hvidløg, løg, peber og spinat er fuld af smag og genvejen til et nemt og lækkert måltid. Tilbered et stykke kød og sæt de forkrydrede kartofler i ovnen. Servér med grøntsager og lidt kryddersmør. Kartoflerne kan også spille hovedrollen i en kold salat med fx røget laks, asparges, kapers og spinat. Tilsæt lidt parmesanost og en god dressing. Det er nemt og smager fantastisk. Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.

Kartofler krydret med BBQ

Peka kartofler med den klassiske BBQ-smag er den perfekte makker til gril-sæsonen. Hvad end du er til bøffer, pølser eller grillede grøntsager, så tilføjer BBQ-smagen et ekstra pift til måltiden. Du kan også spise de varme BBQ kartoffelbådene direkte som snack med aioli eller ketchup.

Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt krydderurter. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Kartofler med løg, hvidløg, urter og rød peber

Peka forkrydrede kartofler er perfekte, hvis du gerne vil skrue lidt ned for kødforbruget. Kartoffelbådene er fulde af smag og man fristes til at spise dem alene som en snack med en god dressing. Prøv også Peka forkrydrede kartofler i vegetariske wraps, hvor kødet er skiftet ud med kartofler. Det er himmelsk som en frokost eller let aftenmåltid. Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.