Konkurrencebetingelser

Hvilken type grillmester er du?

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

1. Om konkurrencen:

Konkurrencen udskrives af Peka
Peka Kroef B.V.
Beukenlaan 61
5409 SX Odiliapeel (the Netherlands)
Tlf.: +31 (0) 413 279 279
info@peka.dk

Du kan deltage i konkurrencen om 4 pakker flødekartofler og 2 pakker ovnkartofler samt fedt grillsæt, som udloddes på vores hjemmeside, Peka.dk. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen kører fra 28 juni 2021 til 08 august 2021. Der udtrækkes en vinder ugentligt – i alt 6 vindere. Vinderen bliver offentliggjort i et Facebook-opslag med fornavn og by. Vinderen modtager en mail, hvor der skal besvares med modtager adresse til præmien ’et fedt Peka grillsæt’. Gril sættet sendes efter afsluttet konkurrence til adresser på fastlandet og brofaste øer i Danmark, det skal være muligt at sætte præmiekassen ved levering, evt. i garage eller på arbejdsplads.

Den ugentlige vinder findes ved at Peka trækker lod mellem deltagerne hver uge. Har vinderen ikke svaret på tilsendte e-mail inden 8 dage efter, vinderen er blevet kontaktet af Peka/Liquidminds, forbeholder Peka sig retten til at finde en ny vinder.

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.

2. Hvem kan deltage?

Du kan være med i konkurrencen om det fede grill sæt (værdi DKK 650,-), hvis du deltager i konkurrencen på Peka’s hjemmeside peka.dk

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Peka Kroef B.V, medlemmer af deres husstand og enhver, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage.

3. Hvordan deltager du?

Du skal tage quizzen Hvilken type grillmester er du?’ på på Peka’s hjemmeside peka.dk. Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, accepterer du, at vi må kontakte dig med henblik på præmieudleveringen.

Der kan deltages én gang i døgnet; dvs. man kan godt deltage flere gange. Dette giver bare flere lodder i konkurrencen. 

 Når du deltager i konkurrencen om det fede grill sæt, accepterer du samtidig, at Peka må kontakte dig, hvis du er blandt de heldige vindere.

Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre Peka. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Peka. Konkurrencen er ikke støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.

Peka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Peka’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.