Konkurrencebetingelser

Den store kartoffel-quiz

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

1. Om konkurrencen:

Konkurrencen udskrives af Peka
Peka Kroef B.V.
Beukenlaan 61
5409 SX Odiliapeel (the Netherlands)
Tlf.: +31 (0) 413 279 279
info@peka.dk

Du kan deltage i konkurrencen om 4 pakker flødekartofler og 3 pakker ovnkartofler samt kork forklæde, som udloddes på vores hjemmeside, Peka.dk. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen kører fra 30.marts 2021 til 24. maj 2021. Der udtrækkes to vindere ugentligt – i alt 16 vindere. Vinderen bliver offentliggjort i et Facebook-opslag med fornavn og by. Vinderen modtager en mail, hvor der skal besvares med modtager adresse til præmien ’et overraskende fedt Peka sæt’. Præmie sættet sendes fra uge 16 og kun til adresser på fastlandet og brofaste øer i Danmark, det skal være muligt at sætte præmiekassen ved levering, evt. i garage eller på arbejdsplads.

De to vindere findes ved at Peka trækker lod mellem deltagere der er har fået 4 eller flere rigtige svar, hver uge. Har vinderne ikke svaret på tilsendte e-mail inden 8 dage efter, vinderen er blevet kontaktet af Peka, forbeholder Peka sig retten til at finde en ny vinder.

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.

2. Hvem kan deltage?

Du kan være med i konkurrencen om det overraskende fede Peka sæt (værdi DKK 1.200,-), hvis du deltager i konkurrencen på Peka’s hjemmeside peka.dk

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Peka Kroef B.V, medlemmer af deres husstand og enhver, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage.

3. Hvordan deltager du?

Du skal tage quizzen ’Den store kartoffel quiz?’ på på Peka’s hjemmeside peka.dk. Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, accepterer du, at vi må kontakte dig med henblik på præmieudleveringen.

Der kan deltages én gang i døgnet; dvs. man kan godt deltage flere gange. Dette giver bare flere lodder i konkurrencen.

Når du deltager i konkurrencen om det overraskende fede Peka sæt, accepterer du samtidig, at Peka må kontakte dig, hvis du er blandt de heldige vindere.

Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre Peka. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Peka. Konkurrencen er ikke støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med Facebook.

Peka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Peka’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.
Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.