Alle klassikerne - direkte fra ovnen

Peka flødekartofler
- en klassiker siden altid

De originale

Peka Originale flødekartofler er smagen af mere. Tynde kartoffelskiver i cremet flødesauce, krydret med salt, peber og lidt revet muskatnød, der med sin runde og milde smag giver flødekartoflerne præcis dét pift, der har gjort dem til en klassiker siden altid. De originale er perfekte at kombinere med en god kødret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Med rød peber

Peka Flødekartofler med rød peber og paprika giver dine flødekartofler et mildt, krydret bid og bliver hurtigt til en af familiens favoritter. Nyd smagen af møre kartoffelskiver i skøn, cremet sauce - eventuelt sammen med grøntsager og en lækker fiskeret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Med rodfrugter

Peka flødekartofler med rodfrugter er en moderne og velsmagende hyldest til en elsket klassiker. De tynde skiver kartoffel, pastinak, knoldselleri og gulerødder i cremet flødesauce er et skønt alternativ til de originale flødekartofler. Kombiner f.eks. dine flødekartofler med rodfrugter med andre grøntsagsretter – eller en god kødret.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Peka bearnaise kartofler
- En ny klassiker er født

Flødekartofler med bearnaise

Med Peka Originale flødekartofler med bearnaise er en ny klassiker født. Et delikat strejf af estragon giver de cremede klassiske flødekartofler en ekstra dimension, som forener de klassiske flødekartofler med steak-traditionen. Peka flødekartofler med bearnaise er den perfekte ledsager til en god bøf eller en lækker steg.

Sæt i ovnen i ca. 20 minutter – og drys eventuelt med lidt revet ost. Nemmere (og lækrere) bliver det ikke!

Peka kartofler i bakke
- Lækkert. Hurtigt og enkelt

Kartofler med hvidløg, løg, peber og spinat

Peka kartofler med hvidløg, løg, peber og spinat er fuld af smag og genvejen til et nemt og lækkert måltid. Tilbered et stykke kød og sæt de forkrydrede kartofler i ovnen. Servér med grøntsager og lidt kryddersmør. Kartoflerne kan også spille hovedrollen i en kold salat med fx røget laks, asparges, kapers og spinat. Tilsæt lidt parmesanost og en god dressing. Det er nemt og smager fantastisk.

Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.

Kartofler med havsalt og sort peber

Peka kartofler med havsalt og sort peber er den rene smag af de delikate Peka kartofler. Havsalt får det bedste frem i kartoflerne mens det sorte peber giver dem et ekstra pift. Peka kartofler med havsalt og sort peber er en perfekt ledsager til de fleste former for kød, men er også fremragende alene. Tilsæt fx tomatsalsa og krydderier og server med aioli og persille.

Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Det er både enkelt, hurtigt og lækkert.

Kartofler med løg, hvidløg, urter og rød peber

Peka forkrydrede kartofler er perfekte, hvis du gerne vil skrue lidt ned for kødforbruget. Kartoffelbådene er fulde af smag og man fristes til at spise dem alene som en snack med en god dressing. Prøv også Peka forkrydrede kartofler i vegetariske wraps, hvor kødet er skiftet ud med kartofler. Det er himmelsk som en frokost eller let aftenmåltid.

Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C eller steg dem på en stegepande i 8 min. Nemmere, hurtigere og lækrere bliver det ikke.