

Nemme favoritter med Peka

@milluskha_cph deler sine favoritter med Peka kartofler.
Bliv inspireret til hurtig og lækker hverdagsmad, bare meget hurtigere og nemmere at lave med vores produkter.
Kartoffelsamosa
Sprød udenpå, blød indeni. Hurtige sprøde samosa med bbq kartoffelfyld
Ingredienser:
– 1 bakke Peka bbq krydret kartofler
– Filodej
– Frosne ærter
– Lidt olie til pensling
I en skål moses kartoflerne med en gaffel
den ønskede mængde af ærter blandes i.
En god skefuld kartoffelfyld placeres i den ene ende af filodejen.
Dejen foldes rundt om fyldet i trekanter, men der pensles med olie i foldene, indtil enden af dejstrimlen er nået.
Fortsæt sådan til alle samosa er foldet.
Samosaerne steges på en pande med varm olie ca. 2 minutter på hver side eller til de får en god gylden farve.
Kartoffeldeller
Nemme kartoffeldeller serveret med frisk salat og hytteost
Ingredienser:
– 1 bakke Peka krydderkartofler
– 1 æg
– rasp
– salt og peber
– olie/smør til stegning
Riv krydderkartoflerne.
I en skål blandes kartofler, æg, rasp, salt og peber til en sammenhængende masse.
Med en spiseske fordeles massen på en varm pande med olie eller smør.
Dellerne steges på begge sider, til overfladen er gylden og sprød.
TIP: Server med lidt salat, tomater og hytteost
Kartoffelmad
Vores favorit smørrebrød – kartoffelmad, nu endnu hurtigere og lige så lækker
Ingredienser:
– Peka krydderkartofler
– Rugbrød
– Spinat
– Mayo
– Ristede løg
Skær kartoflerne i skiver og byg din lære mad:
spinat, kartofler, mayo og til sidst ristede løg
Nemt!
Flødekartofler
Vores klassiker toppet med parmesan, broccoli og peberfrugt
Ingredienser:
– 1 pose Peka Flødekartofler
– Broccoli
– Peberfrugt
– Rødløg
– Parmesanost
Fordel flødekartoflerne i et ildfast fast og top dem med strimler af rødløg og peberfrugt, broccolibuketter og flager af parmesanost. Tilbered retten i ovnen efter anvisningerne på posen.
Kartoffelbåde
Smagfulde kartoffelbåde på den halve tid
Ingredienser:
– Peka krydderkartofler
– Smør til stegning
Skær kartoflerne i både,
steg dem på panden i smør, til de er gyldne,
voila nemmere bliver det ikke!